Over ons

Samen zijn wij hét team dat jou kan helpen

Kaylee Drost expert Horse Health Plan

Kaylee Drost

Hoi! Leuk dat je even de tijd neemt om ons te leren kennen. Ik ben Kaylee en de oprichtster van Horse Health Plan.


Mijn paard Gusto was mijn inspiratie om jou te helpen met al  jouw vragen. Samen met experts ga ik de uitdaging aan.

Nadat ik met Gusto tegen wat dingen aan liep, zoals zijn voeding, ben ik mijzelf verder gaan verdiepen. Door het volgen van meerdere voedingscursussen kan ik mijn paard inmiddels helpen.


Binnen het platform houd ik mij op de voorgrond vooral bezig met wormen en mestonderzoeken. Daarnaast ben ik veel op de achtergrond bezig en zal ik al je mailtjes beantwoorden. Ook kan je mij elke twee weken vinden in de webinars, waar ik de experts zal ondersteunen en kun je mij vinden in de community. Daarnaast zal ik Nienke ondersteunen in het beantwoorden van voeding gerelateerde vragen.


Zie ik je snel in de Horse Health Plan Community?

Nienke Verbunt Horse Health Plan expert

Nienke Verbunt

Mijn naam is Nienke en ik ben de voedingsexpert van Horse Health Plan. Mijn uitgangspunt is dat we paarden willen voeren op een manier die aansluit bij hun natuur.


In de laatste 30 jaar zijn we steeds verder afgeweken van de natuur van het paard, wat veel stofwisselingsproblemen veroorzaakt heeft als hoefbevangenheid, insulineresistentie en KPU.


De natuur van het paard zal dan ook het uitgangspunt zijn bij alles wat ik met jullie deel over voeding. Ik heb zelf een Draver genaamd Zenith, en hij heeft mij geïnspireerd om me te gaan verdiepen in voeding omdat hij wat kwakkelde met zijn gewicht. Toen heb ik zelf mogen ondervinden wat de invloed van goede voeding kan zijn, en daarmee is mijn interesse voor dit onderwerp gewekt.


Ik leer er nog iedere dag over bij omdat het zo’n fascinerend en complex onderwerp is waar nog zo weinig over bekend is. Ik kijk er naar uit om jullie te helpen met jullie vragen!

Expert Hanna Lobezoo

Hanna Lobbezoo

Hoi allemaal! Ik ben ben Hanna en bekapper van beroep. In mijn dagelijks leven bekap ik paarden en ezels, studeer ik voor personal trainer en begeleid ik andere bekappers om zo fit als mogelijk te blijven bij dit zware werk.


Ik ben erg trots dat ik mij als expert mag inzetten voor Horse Health Plan. Hiermee hoop ik de brug tussen het traditionele paarden houden en het natuurlijke paarden houden te dichten. Ik geloof namelijk dat iedereen het beste voor heeft met zijn dier.


Mijn visie in paarden houden en dus ook de verzorging van de voeten, is dat de waarheid in het midden ligt. Je kan het beste van beide werelden gebruiken om je dier zo lang en zo gezond als mogelijk bij je te houden.


Ik kijk uit naar jullie vragen en heb zin om deze te beantwoorden!

Voorstelfoto Sharon

Sharon Schaasberg

Hoi allemaal! 


Mijn naam is Sharon Schaasberg en ik ben dierenfysiotherapeut van beroep.

Dierfysiotherapie is gericht op het bewegingsapparaat van dieren.  

Als wij als mensen klachten hebben aan het bewegingsapparaat maken wij vaak een afspraak bij een fysiotherapeut. 

Dieren kunnen dezelfde klachten hebben en kunnen net zoveel baat hebben bij de behandeling van een dierenfysiotherapeut. 

Als een dier klachten heeft waardoor beweging wordt belemmerd dan worden zij belemmerd in de dagelijkse dingen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk dieren pijnvrij en prettig te laten bewegen. 


Ik vind het ontzettend leuk om als expert aan Horse Health Plan mee te doen. Samen kunnen we zorgen voor een mooiere paardenwereld. 

Heb je het idee dat jou paard minder fijn beweegt, loop jij tijdens het rijden tegen problemen aan of geeft jou paard een pijnreactie als je hem of haar aanraakt en heb je daar vragen over?

Stel ze dan gerust Ik beantwoord al jullie vragen heel graag!

Horse Health Plan gastexpert

Gast Experts

2 keer per kwartaal zal er een gast expert verschijnen op het platform van Horse Health Plan. Deze gast experts zullen nieuw onderwerpen aansnijden, zo maken we Horse Health Plan zo breed mogelijk.

Horse Health Plan gastexpert

To be continued

Binnenkort meer!

arrow_drop_up arrow_drop_down