Training Horse Health Plan

Onze cursusaanbieders

Samen voor de gezondheid van jouw paard

Sharon Mersman Horse Health Plan

Sharon Mersman - Fit & Ride

Sharon is ruitervitaalcoach en in de de laatste fase van haar opleiding tot fysiotherapeut. Deze combinatie maakt dat sharon jou ontzettend goed kan helpen met jouw fitheid als ruiter!

harmke-schrijver-horse-health-plan

Harmke Schrijver - Horse & Habitat

Harmke heeft er haar missie van gemaakt om jou als paardeneigenaar te helpen met het creëren van een gezonde paardenweide. Naast gezonde paardenweides houdt Harmke zich bezig met meststofwetten, registraties en huisvesting.

Jill Kinkelaar horse health plan

Jill Kinkelaar - JK-Balance

Na 13 jaar les geven aan onder andere paraveterinairen is het voor Jill nu tijd om haar kennis met jou te delen. Jill biedt onder andere Shiatsu , medical taping en Guasha therapie aan. Met een basiscursus Shiatsu wil ze jou een basis geven zodat jij zelf je paard kan helpen.

Paardvriendelijk trainen mendale's methode

Bianca Hildebrand - van Alderwegen -

Mendale's Methode

Het doel van Bianca is om jou als ruiter te helpen in het begrijpen van jouw paard, zowel vanaf de grond als vanuit het zadel. Door afspraken te maken met je paard behaal je samen het gewenste resultaat.

Paard dans met mij Horse Health Plan

Willeke Koopman - Paard Dans Met Mij

Willeke is een echte expert als het aankomt op het werken aan de hand, grondwerk en longeren. Met haar opleiding aan de Human & Horse Academy kan ze jou helpen aan een goede basis vanaf de grond.

Papaard optimaal horse health plan

Nienke Verbunt - Paard Optimaal

Nienke is voedingsdeskundige en elke dag bezig met het preventief gezond houden van jouw paard doormiddel van voeding. Ze wil jou als paardeneigenaar graag voorzien van een basis waarmee jij gezondheid problemen kan voorkomen.

Cranio Secraal horse health Plan

Iris Lobregt - Puur-Jint

Het doel van Iris is om jouw paard een mooier en gelukkiger leven te geven. Dit doet ze door middel van cranio sacraal therapie, bloedzuiger therapie en voedingsadvies.